ΑΕΚ: Εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ο Κρίστιτσιτς

Gazzetta team
ΑΕΚ: Εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ο Κρίστιτσιτς

bet365

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δεν μετείχε στην τελευταία χρονικά προπόνηση της ΑΕΚ πριν τον Ατρόμητο λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο ενώ οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκαναν θεραπεία και ατομικά προγράμματα.
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Σε αυτήν δεν συμμετείχε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατό του. Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Μάριο Μιτάι ακολούθησαν θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.
Ο Ιονούτς Νεντελτσεάρου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.
Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του κυριακάτικου (21.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ. Πλην των παραπάνω παικτών εκτός θα είναι και οι Χνιντ και Βασιλαντωνόπουλος.
Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα & Χριστόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο aekatr aekfc aekfcseason202021 aekfamily slgr slgrinterwetten

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα