Παπασταθόπουλος: Η νέα επαφή με τον Ολυμπιακό και η προτεραιότητά του για εξωτερικό

Παπασταθόπουλος: Η νέα επαφή με τον Ολυμπιακό και η προτεραιότητά του για εξωτερικό

Δημήτρης Τομαράς
Παπασταθόπουλος: Η νέα επαφή με τον Ολυμπιακό και η προτεραιότητά του για εξωτερικό

bet365

Ο 32χρονος Καλαματιανός στόπερ παραμένει στη μεταγραφική επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά έχει ρίξει το βάρος του για συμβόλαιο στο εξωτερικό.
Ο 32χρονος Sokratis είναι ένας παίκτης που παραδοσιακά είχαν (και συνεχίζουν να έχουν προφανώς) σε εκτίμηση στον Ολυμπιακό. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο το τελευταίο διάστημα έγινε και νέα επαφή των δύο πλευρών με τους Πειραιώτες να του δείχνουν ξανά το ενδιαφέρον τους.
Ο Σωκράτης που στην Ελλάδα αναδείχθηκε από την ΑΕΚ που έχει παίξει μόλις 3 ματς φέτος δεν έχει κλείσει την πόρτα στον Ολυμπιακό αλλά προτεραιότητά του συνεχίζει να είναι το εξωτερικό. Εκτός από τη Φενέρ και ιταλικές και ισπανικές ομάδες έχει φυσικά και ενδιαφέρον και από το Νησί. Ο Ολυμπιακός πάντως από την πλευρά του, έχει κάνει την καλύτερη δυνατή κρούση.

Η επιθυμία του Κλοπ να ξανασυνεργαστεί μαζί του

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από την Αγγλία ο Γίργκεν Κλοπ, τεχνικός της Λίβερπουλ, έχει επικοινωνήσει προς την πλευρά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου το να μην βιαστεί να κλείσει σε άλλη ομάδα. Ο Κλοπ ξέρει τον Σωκράτη από την κοινή τους θητεία στη Ντόρτμουντ και θα ήθελε να δουλέψει ξανά μαζί του. Η προοπτική της Λίβερπουλ πάντως θα μπορούσε να είναι ένα εξάμηνο συμβόλαιο για τον Σωκράτη και όχι κάτι περισσότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα