«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε» (pic)

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε» (pic)

Gazzetta team
«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε» (pic)

bet365

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται πως είναι ο Ματέους Ρέις, για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «O Jogo», ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 25χρονου αριστερού μπακ της Ρίο Άβε.

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη για τη Νόριτς, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» ενδιαφέρονται για τον Ματέους Ρέις, παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρεται όμως να αποκτήσει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μάλιστα, τονίζει πως η Ρίο Άβε τα έχει βρει σε όλα με την Σπόρτινγκ, χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου.

«Η μεταγραφή δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες δεν έχουν συμφωνήσει σε όλους τους όρους για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στη Σπόρτινγκ, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Λούμορ Αγκμπενιένου της Σπόρτινγκ ως δανεικός στη Ρίο Άβε», αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα