Χιόνι στο ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης, πολύ κρύο στο Αρης-Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Χιόνι στο ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης, πολύ κρύο στο Αρης-Παναθηναϊκός

bet365

Ο «Λέανδρος» σαρώνει την Ελλάδα και σε όλες τις αναμετρήσεις της Super League 1, πλην εκείνης του Ηρακλείου, αναμένεται να επικρατούν τουλάχιστον χαμηλές θερμοκρασίες
Από ακραία καιρικά φαινόμενα βάλλεται τις τελευταίες ημέρες η Ελλάδα, καθώς το φαινόμενο «Λέανδρος» βρίσκεται στην κορύφωσή του. Εύλογα θα επηρεαστούν και οι αναμέτρησης της Super League 1 που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, όπου σε όλες πλην εκείνης του Ηρακλείου θα επικρατεί παγωνιά. Μάλιστα στη Λάρισα ενδέχεται να χιονίζει την ώρα όπου οι «βυσσινί» θα παίζουν με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ το πιο «τσουχτερό» κρύο αναμένεται να αντιμετωπίσουν Αρης και Παναθηναϊκός.
Ας δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού, την ώρα που θα γίνονται οι αγώνες.
Στην Τρίπολη θα ανοίξει αύριο (16/1) η αυλαία της 16ης αγωνιστικής, καθώς στις 17:15 ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό. Η πρόγνωση που υπάρχει είναι πως στην πόλη η θερμοκρασία θα είναι περίπου 3 βαθμοί Κελσίου, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι, κυρίως προς το φινάλε του ματς.
Λίγο αργότερα (19:30) η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης και τα νέα δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Το θερμόμετρο θα δείχνει 0 (πάνω-κάτω), ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο ο αγώνας να γίνει υπό συνεχή χιονόπτωση.
Την επομένη (17/1) το πρώτο παιχνίδι της ημέρας (15:00) θα είναι εκείνο του Ολυμπιακού με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου τα πράγματα φαίνεται πως θα είναι καλύτερα σε σχέση με Τρίπολη και Λάρισα, αφού ναι μεν αναμένεται κρύο (4 βαθμοί), όμως μέχρι εκεί (αραιή συννεφιά, χωρίς βροχή ή χιόνι).
Στις 17:15 θα συγκρουστούν Βόλος-Λαμία και ΟΦΗ-ΠΑΟΚ και στη θεσσαλική πόλη ναι μεν προβλέπεται να υπάρχουν μόνο λίγα σύννεφα, αλλά το θερμόμετρο θα κατρακυλήσει στους -1. Αντίθετα στην Κρήτη όχι μόνο ο αγώνας αναμένεται να διεξαχθεί με ηλιοφάνεια, αλλά και η θερμοκρασία θα είναι αρκετά υψηλότερη (9 βαθμοί).
Μετά την ολοκλήρωση των δύο παραπάνω αναμετρήσεων οι «κίτρινοι» και οι «πράσινοι» θα παίξουν στο «Κλεάνθης Βικελδης» (19:30) και κατά πάσα πιθανότητα οι παίκτες τους θα εφοδιαστούν με γάντια, ενώ και στους πάγκους θα υπάρχουν κουβέρτες. Στη Θεσσαλονίκη δεν προβλέπεται βροχή ή χιόνι κατά τη διάρκεια του αγώνα (τουλάχιστον σε αισθητό βαθμό), ωστόσο ο υδράργυρος θα «κατρακυλήσει» στους -4.
Η 16η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα, με τον αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος που θα αρχίσει στις 21:30 στο ΟΑΚΑ. Οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να είναι οι ίδιες με το προηγούμενο παιχνίδι και ίσως ένα κλικ καλύτερες, καθώς η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 0 βαθμούς ή οριακά στους -1 με -2.
Βέβαια όλα τα παραπάνω μπορούν να αλλάξουν, αφού ας μην ξεχνάμε πως η φύση είναι απρόβλεπτη και σε ανάλογες περιπτώσεις οι προβλέψεις δύναται να διαψευστούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα