Παναθηναϊκός: Μία ανάσα από την Πάρμα ο Ζαγαρίτης!

Παναθηναϊκός: Μία ανάσα από την Πάρμα ο Ζαγαρίτης!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μία ανάσα από την Πάρμα ο Ζαγαρίτης!

bet365

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε συμφωνία με την Πάρμα και ο Βασίλης Ζαγαρίτης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, προς απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του gazzetta.gr!

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Πάρμα είναι ο Βασίλης Ζαγαρίτης! Η ιταλική ομάδα έχει συμφωνήσει με τον Έλληνα μπακ και κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για να πάρει τον παίκτη από τώρα, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr το απόγευμα της Πέμπτης. Το μεσημέρι της Παρασκευής στην καθιερωμένη του συνέντευξη στο κανάλι της NOVA, ο προπονητής των ᾽᾽πρασίνων᾽᾽, Λάζλο Μπόλονι τόνισε πως τα πάντα έχουν τελειώσει και πως ο παίκτης φεύγει από το Τριφύλλι.

Η αλήθεια, πάντως, είναι λίγο διαφορετική, την ώρα που γράφονταν τούτες οι γραμμές. Οι συζητήσεις του ιταλικού κλαμπ με το Τριφύλλι είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η πρόταση των ᾽᾽Παρμένζι᾽᾽ στον ποδοσφαιριστή είναι για τριετές συμβόλαιο, με απολαβές που αγγίζουν τις 150.000 ευρώ ετησίως. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει από την Πάρμα το ποσό που αντιστοιχεί στα τροφεία(380.000 ευρώ), 150.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης.

Αν δεν προκύψει κάτι διαφορετικό που θα αλλάξει δραματικά υπάρχοντα δεδομένα, ο Ζαγαρίτης θα μεταβεί το σαββατοκύριακο στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα