Τσιφτσής: «Όλα καλά όταν δεν μπαίνει η μπάλα μέσα» (vid)

Gazzetta team
Τσιφτσής: «Όλα καλά όταν δεν μπαίνει η μπάλα μέσα» (vid)

bet365

Ο Αντώνης Τσιφτσής παρέλαβε το βραβείο του MVP για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να γίνεται καλύτερος ενόψει συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε ο 21χρονος τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης:

«Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Είμαι πολύ χαρούμενος δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ πέρα. Σημαντικό που κερδίσαμε μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Κοιτάμε τη συνέχεια.

Ουσιαστικά κάθε ποδοσφαιριστής γι' αυτό δουλεύει στην προπόνηση καθημερινά, για να είναι έτοιμος όποτε τον χρειαστεί η ομάδα. Εμένα με χρειάστηκε ο προπονητής. Προσπάθησα να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό και θα συνεχίσω να το κάνω.

Κάθε επέμβαση είναι δύσκολη για τον τερματοφύλακα. Καμία δεν είναι εύκολη. Το καλό είναι ότι δεν μπήκε η μπάλα μέσα. Τώρα όσο δύσκολο κι αν είναι εφόσον δεν μπαίνει η μπάλα μέσα όλα καλά.

Στόχος της ομάδας πάντα να κερδίζουμε. Να κοιτάμε τον αντίπαλο στα μάτια, όποιος κι αν είναι αυτός. Δύσκολα παιχνίδια αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα