ΟΦΗ: Μπήκε ο Γιαννούλης ενόψει ΠΑΟΚ

ΟΦΗ: Μπήκε ο Γιαννούλης ενόψει ΠΑΟΚ

Gazzetta team
ΟΦΗ: Μπήκε ο Γιαννούλης ενόψει ΠΑΟΚ

bet365

Ο Κώστας Γιαννούλης επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΟΦΗ, με την κρητική ομάδα να συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Σίμος είχε και την Πέμπτη ευχάριστα νέα από την προπόνηση του ΟΦΗ. Μετά τον μακροχρόνια τραυματία Φελίπε Σόουζα, ο οποίος προπονήθηκε χθες κανονικά, είδε και τον Γιαννούλη να επιστρέφει ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Ηράκλειο. Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Γιάννου, ενώ ο Μεγιάδο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Αναλυτικά ο ΟΦΗ αναφέρει στο Δελτίο Τύπου:

Με τον Κώστα Γιαννούλη να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (14/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (17/1, 17:15, “Θ. Βαρδινογιάννης).

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Απόστολος Γιάννου, όπως ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, ο οποίος έκανε και θεραπεία.

Ο Νίκος Μαρινάκης έκανε τρέξιμο στο γυμναστήριο. Ο Μιγκέλ Μεγιάδο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Θεραπεία έκαναν οι Αντίλ Ναμπί και Βαγιέμπα Σακόρ, ενώ ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ασκήσεις μεταβιβάσεων, κατοχής της μπάλας σε μικρούς χώρους, ασκήσεις με τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (15/1), στις 15:00 στο Παγκρήτιο στάδιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα