H G-Betting προτείνει: Στα δυο εξ αναβολής τα γκολ θα αγνοούνται!

G-Betting G-Betting
H G-Betting προτείνει: Στα δυο εξ αναβολής τα γκολ θα αγνοούνται!

bet365

Η G-Betting αυξάνει το ποσοστό της και συνεχίζει με το Ατρόμητος-Λαμία και το Αρης-ΑΕΚ.

Θα είχε το απόλυτο η G-Betting εάν ο Εμβιλά έστελνε σε κενή εστία την μπάλα στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι του Πασχαλάκη. Ωστόσο ο τίτλος πέρασε. Γράφαμε πως «στην Τούμπα σκοράρουν και οι δύο» και φυσικά το γκολ-γκολ επιβεβαιώθηκε. Δεν επιβεβαιώθηκε να σκοράρει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο. Το εκπληκτικό είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν στο κακό τους ημίχρονο και όχι στο καλό τους.

Συνεχίζουμε ωστόσο με το ρεκόρ μας να είναι 10 νίκες – 4 ήττες μέχρι στιγμής στα ματς της Super League Interwetten.

Σήμερα Πέμπτη (14/01) έχουμε άλλα δύο εξ αναβολής ματς. Ατρόμητος-Λαμία στις 17:15 και Αρης-ΑΕΚ στις 19:30.

Οπως είχαμε γράψει και στα ματς του σαββατοκύριακου τα συνεχόμενα ματς δεν βοηθάνε στο καλό ποδόσφαιρο. Οπερ σημαίνει λίγα γκολ. Πόσω μάλλον όταν ομάδες που δεν είναι συνηθισμένες στο Τετάρτη-Κυριακή καλούνται να το κάνουν.

Αν και η στήλη δεν αγαπάει τα... under εντούτοις για τα σημερινά ματς δείχνουν σημεία που δύσκολα θα σπάσουν. Και το Ατρόμητος-Λαμία και το Αρης-ΑΕΚ θα είναι σφικτά ματς και η επιλογή μας θα είναι under 2.5 γκολ.

Στο Περιστέρι το under το βρίσκουμε σε απόδοση 1.50 και στη Θεσσαλονίκη στο 1.45. Κάτι παραπάνω από διπλασιασμό δηλαδή εάν τα συνδυάσουμε.

Οι επιλογές της G-Betting για την Πέμπτη είναι:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting