Παναθηναϊκός: Πάτησε γκάζι ο Σάντσες, ατομικό ο «Βίγια»

Παναθηναϊκός: Πάτησε γκάζι ο Σάντσες, ατομικό ο «Βίγια»

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Πάτησε γκάζι ο Σάντσες, ατομικό ο «Βίγια»

bet365

Οι επιστροφές στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται ενόψει του αγώνα με τον Άρη, με τους δύο Αργεντινούς να βρίσκονται στο Κορωπί, τον Σάντσες να βγάζει όλο το πρόγραμμα και τον Βιγιαφάνιες να κάνει ατομικό.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Άρη στην... παγωμένη Θεσσαλονίκη, βάσει και των μετεωρολογικών προβλέψεων για το Σαββατοκύριακο της δράσης.

Ο Λάζλο Μπόλονι το πρωί της Πέμπτης είδε τον Φακούντο Σάντσες ν' ακολουθεί κανονικά όλο το πρόγραμμα, με τον Αργεντινό να είναι πανέτοιμος για την επιστροφή του στο δεξί άκρο της άμυνας, εκεί που έπαιξε ικανοποιητικά απέναντι στην ΑΕΛ ο Γιοάν Μολό.

Βέβαια, λόγω και της απουσίας του για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα φανεί από τον Μπόλονι αν θα τον κρίνει και ως ετοιμοπόλεμο...

Παράλληλα, σημαντική είναι και η επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες που έκανε ατομικό στο Κορωπί, όπως επίσης μόνοι τους προπονήθηκαν και οι Τζαβίδας και Μπεκ.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έμεινε στο γυμναστήριο και έκανε και θεραπεία, όπως και ο Σαβιέρ...

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι τακτικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα