Ορίστηκε στις 24 Φεβρουαρίου το ΑΕΛ - Λαμία

Gazzetta team
Ορίστηκε στις 24 Φεβρουαρίου το ΑΕΛ - Λαμία
Στις 24 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΛ και της Λαμίας, για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού.

Η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε πως το παιχνίδι ΑΕΛ-Λαμία για την 8η αγωνιστική, το οποίο είχε αναβληθεί στις 23 Δεκεμβρίου λόγω κορονοϊού, θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 24 Φεβρουαρίου στο Αλκαζάρ

Οπως επίσης είχαμε αλλαγή ώρας στο ματς του Βόλου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Αντί για τις 17:15 οι δύο ομάδες θα κοντράρουν τις δυνάμεις τους στις 15:00.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Α.Ε.Λ. – ΛΑΜΙΑ για την 8η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17:15 (Στάδιο Αλκαζάρ).

Παράλληλα, ο αγώνας ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:00 (αντί για τις 17:15)».

SUPERLEAGUE NEWS FEED