Μπουρντίσο: «Το μέλλον μου μπορεί να είναι στην Ευρώπη»

Μπουρντίσο: «Το μέλλον μου μπορεί να είναι στην Ευρώπη»

Gazzetta team
Μπουρντίσο: «Το μέλλον μου μπορεί να είναι στην Ευρώπη»

bet365

Ο 39χρονος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να εργαστεί στη «Γηραιά Ηπειρο» και ο Βόλος παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο
Στην «εξίσωση» του Βόλου βρίσκεται εδώ και ημέρες ο Νίκολας Μπουρντίσο, που «παίζει» να αναλάβει πόστο στην ομάδα, μόλις βέβαια ολοκληρωθούν οι επαφές για την πώλησή της σε ξένους επενδυτές. Οι συζητήσεις γίνονται μέσω του δικηγόρου Ροδόλφο Μπακέ και οι πιθανότητες ώστε να δούμε στο Πανθεσσαλικό αυξήθηκαν κατακόρυφα μετά την απόφασή του να αρνηθεί την πρόταση που του έκανε η Ιντεπεντιέντε, για τη θέση του τεχνικού της διευθυντή.
Ο 39χρονος μίλησε σε ΜΜΕ της Αργεντινής και αφού αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους που είπε «όχι» στους «ερυθρόλευκους» της πατρίδας του (κυρίως λόγω των εκλογών που θα γίνουν στους κόλπους τους), μίλησε και για την επόμενη ημέρα του. Οπου και άφησε «ανοικτά» όλα τα ενδεχόμενα. «Το μέλλον μου είναι φυσικά στο ποδόσφαιρο, πάντα ως τεχνικός διευθυντής. Μπορεί να είναι στη Νότιο Αμερική ή στην Ευρώπη. Δεν έχω το άγχος να επιστρέψω στην Ευρώπη, γιατί ξέρω ότι μπορώ να επιστρέψω, αλλά και στην Αργεντινή θα δεχόμουν ένα πρότζεκτ που θα μου δίνει τη δυνατότητα να εργαστώ», σχολίασε σχετικά.
Το γεγονός πως επιθυμεί και εύλογα να είναι τεχνικός διευθυντής σε κάποια ομάδα δεν «μεταφράζεται» α) πως στον Βόλο θα πάρει τη συγκεκριμένη θέση εάν τελικά συμφωνήσει, αφού «παίζει» πολύ να έχει συμβουλευτικό ρόλο και ενασχόληση περισσότερο με τους μικρύς (μπορεί και να συμβεί βέβαια) και β) ότι δεν μπορεί να βρίσκεται «κοντά» στους νέους ιδιοκτήτες ως σύμβουλος κτλ, ακόμη και αν βρεθεί σε θέση τεχνικού διευθυντή ή αθλητικού διευθυντή σε κάποια άλλη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα