ΠΑΟΚ: Με Κρμέντσικ αλλά χωρίς Τζόλη στο βασικό σχήμα (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Με Κρμέντσικ αλλά χωρίς Τζόλη στο βασικό σχήμα (vid)

bet365

O Τσέχος επιθετικός κάνει την πρώτη εμφάνιση στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ, καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία του έδωσε φανέλα βασικού, όπως και στον Μουργκ, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Μάικλ Κρμέντσικ είναι η επιλογή του Πάμπλο Γκαρσία για την κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ στο εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να αφήνει εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Χρήστο Τζόλη και να ξεκινάει στο αριστερό άκρο τον Τόμας Μουργκ.

Πιο συγκεγκριμένα η ενδεκάδα του «Δικεφάλου» αποτελείται από τους:

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης.

Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Σβαμπ, Ελ Καντουρί, δεξιά θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αριστερά ο Μουργκ, στην κορυφή ο Κρμέντσικ και από πίσω του ο Ουάρντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα