Σα: «Είμαι με την καρδιά μου στον Ολυμπιακό, τα πάντα για τη νίκη με ΠΑΟΚ»

Δημήτρης Τομαράς
Σα: «Είμαι με την καρδιά μου στον Ολυμπιακό, τα πάντα για τη νίκη με ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Πορτογάλος διεθνής γκολκίπερ στις τηλεοπτικές του δηλώσεις στάθηκε στο πόσο αφοσιωμένος είναι στον Ολυμπιακό και μίλησε και για το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Ο Ζοσέ Σα είπε στη NOVA για:
Το τι περιμένουν στην ομάδα του Ολυμπιακού για το ματς με ΠΑΟΚ: «Θα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα κάνει τα πάντα να ψάξει τη νίκη. Θα παίξουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα αλλά ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για τη νίκη».
Το στοιχείο της αυτοπεποίθησης: «Φυσικά η αυτοπεποίθηση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, γιατί ξέρουμε πως είμαστε στον σωστό δρόμο. Δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι, όμως θα πάμε γεμάτοι αυτοπεποίθηση κόντρα στον ΠΑΟΚ».
Τον Τζολάκη: «Όλοι οι τερματοφύλακες βοηθάνε ο ένας τον άλλον, ο Ηλίας (Καραργύρης), ο Τζολάκης και οι τέσσερις τερματοφύλακες έχουν μια πολύ καλή συνεργασία. Ο Τζολάκης βοηθάει εμένα και εγώ τον Τζολάκη. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια καλή συνεργασία και έτσι θα έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους».
Την ασίστ του Βαλμπουενά: «Ήταν πραγματικά θεαματικό. Ήταν μία πολύ ωραία φάση και μας βοήθησε να μπει γκολ και να πάρουμε ακόμα μια νίκη».
Τα 100 ματς με τον Ολυμπιακό και το εάν είναι σημαντικά κάποια: «Όλα. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά».
Το ότι ο Ολυμπιακός έχει μπει στην καρδιά του: «Ναι φυσικά και είμαι με την καρδιά μου στον Ολυμπιακό και για να τα δώσω όλα, όπως και ο Ολυμπιακός με έχει βοηθήσει πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα