Στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός σκοράρουν και οι δύο!

G-Betting G-Betting
Στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός σκοράρουν και οι δύο!

bet365

Η G-Betting προτείνει τα σημεία της για το μεγάλο ματς της Τετάρτης. Τα γκολ των ομάδων αλλά και το γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά το εκπληκτικό 9/10 που είχαμε στην Super League Interwetten ήρθε η Κυριακή να μας προσγειώσει. 0/2 και συνολικό σκορ 9/12 μέχρι στιγμής για την G-Betting. Δε το λες κακό για ποσοστό ωστόσο.

Σήμερα με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αν και δύσκολο ματς για στοιχηματισμό, ελπίζουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Δύο προβλέψεις για το ματς της Τούμπας και ξεκινάμε από αυτό που δείχνει και ως το πιο λογικό.

Φουλ επίθεση από τον ΠΑΟΚ με Ελ Καντουρί και Σβαμπ στα χαφ, ο Ολυμπιακός σκοράρει μόνιμα οπότε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες φαντάζει μια καλή επιλογή την οποία την βρίσκουμε στο 1.90.

Ομως μία επιλογή ίσον με καμία ψάξαμε και βρήκαμε μία ακόμη. Ο Ολυμπιακός εκεί που δεν μπορούσε να βρει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πλέον έχοντας βρει τα πατήματά του σκοράρει κατά βούληση. Και στην Τούμπα πέρσι στα play off είχε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και στο Κύπελλο είχε βάλει δύο γκολ στο πρώτο μέρος.

Οπότε το να βρουν οι «ερυθρόλευκοι» ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο μας κλείνει το μάτι και με εξαιρετική απόδοση 2.20.

Εν κατακλείδι οι αποφάσεις της G-Betting για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι οι εξής:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting