ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μπουρντίσο στο gazzetta.gr για Βόλο: «Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για αυτό το θέμα»

H ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΝΤΙΣΟ ΣΤΟ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ

Μπουρντίσο στο gazzetta.gr για Βόλο: «Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για αυτό το θέμα»

Η πρώτη αντίδραση του Μπουρντίσο στο gazzetta.gr

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Νικολάς Μπουρντίσο αναφορικά με τον ρόλο του στην εξαγορά του Βόλου με τον παλαίμαχο διεθνή Αργεντινό στόπερ της Ίντερ να μην διαψεύδει την παρουσία του στην Ελλάδα, κρατώντας ωστόσο κλειστά τα χαρτιά του.

Το fund από την Αργεντινή εκπροσωπείται μεταξύ άλλων από τον δικηγόρο Ροδόλφο Μπακέ, ο οποίος είχε αναλάβει πρόσφατα την υπεράσπιση της νοσοκόμας του Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά και τον διάσημο πρώην σέντερ μπακ των Μπόκα Τζούνιορς, Ίντερ, Ρόμα, Τζένοα και Τορίνο, Νικολάς Μπουρντίσο, ο οποίος μεταξύ άλλων κατέγραψε 49 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής.

Ο παλαίμαχος στόπερ, ο οποίος είχε θητεύσει και ως τεχνικός διευθυντής της Μπόκα Τζούνιορς για έναν χρόνο (2019), πρόσφατα απέρριψε πρόταση της Ιντεπεντιέντε για να αναλάβει αντίστοιχη θέση.

Ο Μπουρντίσο εάν δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο στον έλεγχο που διενεργείται από την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών στην ΠΑΕ Βόλος, θα αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον άλλοτε συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι στους «Αλμπισελέστε», ωστόσο λόγω τη ρήτρας εμπιστευτικότητας που έχει υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, μολονότι δεν διέψευσε πως βρίσκεται στην Ελλάδα εντούτοις αρνήθηκε να επισέλθει σε λεπτομέρειες.

«Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για αυτό το θέμα. Ελπίζω να καταλαβαίνετε. Στο μέλλον ίσως έχουμε τη δυνατότητα να πούμε περισσότερα», ήταν η απάντηση του Νικολάς Μπουρντίσο στο gazzetta.gr.