Χωριανόπουλος: «Υπερτερούμε σε ρόστερ και ποιότητα»

Gazzetta team
Χωριανόπουλος: «Υπερτερούμε σε ρόστερ και ποιότητα»

bet365

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος αναφέρθηκε στη βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ μετά την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ, εκτίμησε όμως ότι ο Άρης υπερτερεί σε ρόστερ και ποιότητα.

Ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Μάντζιου μίλησε στα κανάλια Novasports και αρχικά αναφέρθηκε στον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα λέγοντας ότι… «οι συνθήκες ήταν δύσκολες, ήταν μεγάλη η επιβάρυνση αλλά έχουμε το βάθος και την ποιότητα να ανταπεξέλθουμε άμεσα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αύριο θα εμφανιστούμε 100% έτοιμοι και εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Εξήγησε επίσης την ειδοποιό διαφορά στην ΑΕΚ έπειτα από την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ. «Σεβόμαστε την ΑΕΚ. Έχει ποιότητα στο ρόστερ και καλό προπονητή. Θεωρώ όμως ότι έχουμε παρουσιάσει καλύτερη εικόνα φέτος. (Η ΑΕΚ) έχει βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία, διαθέτει άξιο ρόστερ. Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας. Υπερτερούμε όμως τόσο σε ρόστερ όσο και σε ποιότητα. Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, έχουμε γυρίσει το κουμπί, έχουμε αναλύσει τα πλάνα μας για την ΑΕΚ και θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για την προσέγγιση του αγώνα απάντησε ότι… «ανεξαρτήτως αντιπάλου είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε την ποιότητα για να εφαρμόζουμε τη δική μας τακτική. Θα χρειαστεί βέβαια να προσαρμοστούμε και σε κάποια ατού της ΑΕΚ».

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Νικόλα Ιωάννου. «Η ετοιμότητά του είναι δεδομένη σε αυτό το παιχνίδι. Θα είναι μαζί μας. Θα εξαρτηθεί από τα τελικά μας πλάνα εάν θα είναι βασικός ή όχι. Είναι όμως έτοιμος για να μας βοηθήσει», απάντησε. Σε ερώτηση για την αναζήτηση ενός ακόμη φορ είπε ότι «έχουμε δύο επιλογές αλλά όχι κάτι παραπάνω. Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά που αγωνίζονται στη θέση και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα