Άρης: Προς Τουρκία ο Αντέμ και Ολυμπιακό Βόλου ο Τσαγκαλίδης

Άρης: Προς Τουρκία ο Αντέμ και Ολυμπιακό Βόλου ο Τσαγκαλίδης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Προς Τουρκία ο Αντέμ και Ολυμπιακό Βόλου ο Τσαγκαλίδης

bet365

Ο Αλί Αντέμ θα παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της β’ κατηγορίας του τουρκικού Πρωταθλήματος, ενώ ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης είναι πιθανό να παραχωρηθεί με τον ίδιο τρόπο στον Ολυμπιακό Βόλου.

Πρόσφατα, ο Άκης Μάντζιος είχε αναφερθεί στην… υπεραριθμία του ρόστερ καθώς επίσης και στην ανάγκη δανεισμού ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν βρίσκονται στο αγωνιστικό πλάνο της φετινής χρονιάς και κατ’ επέκταση, δεν προβλέπεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Υπό αυτό το πρίσμα, ο Τόνι Ντάτκοβιτς παραχωρήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην Καρταχένα με option αγοράς των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του 2021. Κι αυτό διότι ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Αλί Αντέμ θα παραχωρηθεί δανεικός σε τουρκική ομάδα η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία αλλά στη δική του περίπτωση η συμφωνία δεν θα προβλέπει option αγοράς. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη για τον οποίον εξέφρασε ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός Βόλου και υπάρχει πρόθεση δανεισμού του για τους επόμενους μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα