ΟΦΗ: Αποκατάσταση και ξεκούραση ενόψει ΠΑΟΚ

Gazzetta team
ΟΦΗ: Αποκατάσταση και ξεκούραση ενόψει ΠΑΟΚ
Αποκατάσταση έκαναν τη Δευτέρα οι παίκτες του ΟΦΗ που αγωνίστηκαν στο 0-0 με τον Ατρόμητο. Ρεπό έδωσε ο Σίμος για την Τρίτη.

Μετά το 0-0 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν αποκατάσταση, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους, μεταβιβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι. Για την Τρίτη ο Σίμος έδωσε ρεπό με τους παίκτες να ξεκινούν από την Τετάρτη την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΟΦΗ:

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/1) στο Παγκρήτιο στάδιο η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έκαναν αποκατάσταση, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους, μεταβιβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι Κώστας Γιαννούλης, Felipe Souza και Jonathan De Guzman, με τον τελευταίο να κάνει και θεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκαναν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης. Οι Adil Nabi και Vajebah Sakor συνέχισαν θεραπεία. O Ricardo Vaz ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο, Τρίτη (12/1), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (13/1, 15:00).

SUPERLEAGUE NEWS FEED