Ατρόμητος: Όταν δεν έχει Γιαννιώτη, έχει Μανδά! (pics & vids)

Ατρόμητος: Όταν δεν έχει Γιαννιώτη, έχει Μανδά! (pics & vids)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Όταν δεν έχει Γιαννιώτη, έχει Μανδά! (pics & vids)

bet365

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης θα μείνει εκτός για τον επόμενο μήνα, όμως ο Νταμίρ Κάναντι δεν χρειάζεται να... πονοκεφαλιάσει, καθώς ήδη ο Χρήστος Μανδάς του έχει αποδείξει πως μπορεί να καλύψει με το παραπάνω το κενό που άφησε ο διεθνής πορτιέρε.

Μπορεί ο Ατρόμητος την Κυριακή, να έχασε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί μια ανάσα από την εξάδα, καθώς κόντρα στον ΟΦΗ έπαιζε σχεδόν για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω, αλλά είδε και τον Χρήστο Μανδά να κρατά το μηδέν όποτε χρειάστηκε. Ο νεαρός γκολκίπερ, κλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να αντικαταστήσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη που τραυματίστηκε στον ώμο.

Ο διεθνής γκολκίπερ, θα χρειαστεί να απουσιάσει δεδομένα για ένα μήνα, κάτι που σημαίνει πως ο νεαρός πορτιέρε του Ατρόμητου θα πάρει τις δικές του ευκαιρίες. Κάτι που έγινε και πέρσι και τα πήγε σε γενικές γραμμές αρκετά καλά. Ήδη ο Μανδάς, έχει δείξει πως μπορεί να καλύψει και με το παραπάνω την απουσία του Γιαννιώτη, σε σημείο να μην φανεί καθόλου...

Κράτησε τον Ατρόμητο στο παιχνίδι σε τρεις φάσεις με τον ΠΑΟΚ!

Μπήκε λοιπόν στο παιχνίδι με τον «δικέφαλο» του βορά στο 32', όταν ο Γιαννιώτης τραυματίστηκε, με το σκορ ήδη στο 0-1. Έπρεπε να δώσει απαντήσεις για να κρατήσει τον Ατρόμητο στο παιχνίδι και να έχει ελπίδες να πάρει κάτι από το ματς.

Έτσι κι έκανε, σε τρεις αρκετά δύσκολες στιγμές. Πρώτα, έπρεπε να βγάλει την κεφαλιά του Σφιντέρσκι στο 39' από κοντινή απόσταση και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο, οι άλλες δύο φάσεις ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο πριν ο Ατρόμητος κυριαρχήσει. Στο 49' με σωστή έξοδο πρόλαβε τον Μουργκ και με τα πόδια απομάκρυνε.

Η επόμενη φάση ίσως να ήταν κι εκείνη που έδωσε το σύνθημα τις αντεπίθεσης στους συμπαίκτες του... Στο 54', ο Σφιντέρσκι αφού κοντρόλαρε, βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά ο οποίος με τρομερά αντανακλαστικά έσωσε την εστία του με το δεξί πόδι.

Ήδη με αυτές τις τρεις πολύ σημαντικές φάσεις, ο 19χρονος γκολκίπερ είχε πάρει την ψυχολογία που χρειαζόταν για το παιχνίδι τρεις μέρες μετά με τον ΟΦΗ...

Έσωσε όπου χρειάστηκε και με τους Κρητικούς...

Στο παιχνίδι της Κυριακής, ο ΟΦΗ απείλησε λιγότερο την εστία του Μανδά κάτι στο οποίο έπαιξε τον δικό του ρόλο το γεγονός πως έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές από το 52'. Ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί έφτασαν κοντά στο γκολ στο 40', αλλά έπεσαν πάνω στον νεαρό γκολκίπερ.

Ο Ουές, βρέθηκε απέναντι στον Έλληνα πορτιέρε, τσίμπησε την μπάλα από πάνω του, αλλά ο Μανδάς με το αριστερό χέρι με άνεση έσωσε και κράτησε το μηδέν. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του κυριάρχησε και έψαξε το γκολ, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να κατεβάζει... ρολά και τον 19χρονο τερματοφύλακα να έχει περισσότερο ρόλο θεατή.

Ωστόσο, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος τον χρειάστηκε και ήταν εκεί και πάλι. Είχε απάντηση στο σουτ του Νέιρα και κράτησε τον βαθμό για την ομάδα του.

Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες γκολκίπερ, έχει δείξει από πέρσι το ταλέντο του και πλέον έστω κι εξαιτίας ενός τραυματισμού του βασικού τερματοφύλακα του Ατρόμητου, θα έχει κι άλλες ευκαιρίες. Δεδομένα θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας των Περιστεριωτών για τον επόμενο μήνα και ο Νταμίρ Κάναντι μόνο προβληματισμένος δεν είναι με αυτό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα