Ξέσπασε σε λυγμούς ο Εμμανουηλίδης: «Κάθε γκολ αφιερωμένο σε άνθρωπο που βρίσκεται ψηλά» (vid)

Gazzetta team
Ξέσπασε σε λυγμούς ο Εμμανουηλίδης: «Κάθε γκολ αφιερωμένο σε άνθρωπο που βρίσκεται ψηλά» (vid)

bet365

Συγκινητικός ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, που ξέσπασε με λυγμούς στην κάμερα αφιερώνοντας το γκολ στην μητέρα του που έχει χάσει πριν τέσσερα χρόνια.

Υπάρχουν στιγμές που είναι πάνω από κάθε γκολ, κάθε νίκη, κάθε φάση. Στιγμές που ένας αθλητής λυγίζει, όπως αυτή μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ. Οι... πράσινοι επικράτησαν με 2-0, με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη να βουρκώνει μπροστά στην κάμερα.

Ο σκόρερ του 2-0 για το Τριφύλλι αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που έχει χάσει πριν τέσσερα χρόνια τονίζοντας: «Έχω πει στον εαυτό μου πως κάθε γκολ που θα βάζω θα πηγαίνει μόνο σε ένα άτομο και αυτό βρίσκεται ψηλά. Είναι και δικαίωση για τον εαυτό μου» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα