Γκαρσία: «Έχω μεγάλες πλάτες και μπορώ να σηκώσω όλα τα βάρη»! (vid)

Gazzetta team
Γκαρσία: «Έχω μεγάλες πλάτες και μπορώ να σηκώσω όλα τα βάρη»! (vid)

bet365

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με τον Βόλο στάθηκε στα οφέλη του 3-1 αλλά και τον ίδιο και τη συνέχεια για την ομάδα.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός. |21+

Ο Πάμπλο Γκαρσία είπε στη NOVA για:

Το εάν είναι ευχαριστημένος: Αυτόν τον καιρό υποφέρουμε λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και όχι για αυτό κάθε αυτό που αποδίδουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε πως όταν δεν βάζεις τα γκολ που πρέπει το πληρώνεις. Είναι δύσκολο μετά από το αποτέλεσμα που είχαμε να σηκώσεις κεφάλι. Ήταν δύσκολο να γυρίσεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα αλλά τα καταφέραμε. Προσπαθούμε να δουλέψουμε στη νοοτροπία της ομάδας. Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι.
Το τι επηρεάζει: Όλα επηρεάζουν. Όταν δεν κερδίζεις τα βλέπεις όλα μαύρα. Κανείς δεν βλέπει τη βελτίωση. Το λένε τα στατιστικά και δεν το λέω εγώ. Και οι παίκτες το νιώθουν ότι δεν το αξίζουν όλο αυτό. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου. Και αυτούς που έπαιξαν και αυτούς που είναι στις προπονήσεις και μας βοηθάνε.
Το εάν υπάρχει πίεση για εκείνον και τη στήριξη στο πρόσωπό του από την ΠΑΕ: Ο στόχος μου δεν αλλάζει. Ο στόχος παραμένει να βελτιώσω την ομάδα. Όταν κερδίζεις το καταλαβαίνω πως νιώθεις ότι μπορείς να δουλέψεις πιο εύκολα. Η ομάδα δεν το αξίζει όλο αυτό. Εγώ είμαι πάντα με ψηλά το κεφάλι. Έχω μεγάλες πλάτες και μπορώ να τα σηκώσω όλα. Όλα τα βάρη.
Τη συνέχεια: Εμείς συνεχίζουμε. Να βρούμε την κατάλληλη λειτουργία. Να δουλέψουμε στην εμπιστοσύνη. Σίγουρα αυτή η νίκη μας βοηθάει. Συνεχίζουμε να ωριμάζουμε.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα