Τζολάκης: «Πιστεύω ότι θα μπορούσα να επέμβω και να μην είχαμε δεχθεί το γκολ» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Τζολάκης: «Πιστεύω ότι θα μπορούσα να επέμβω και να μην είχαμε δεχθεί το γκολ» (vid)

bet365

Ο Χανιώτης διεθνής γκολκίπερ στάθηκε στη φάση του 1-1, στο παιχνίδι του Αγρινίου γενικότερα αλλά και τη συνέχεια για τον Ολυμπιακό.
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είπε στη NOVA για:
Το ματς στο Αγρίνιο: «Ήταν μια αγχωτική νίκη. Ο Παναιτωλικός έδειξε καλό πρόσωπο και μας πίεσε μέχρι το τέλος, όμως είμαστε ευτυχισμένοι γιατί πήραμε το τρίποντο».
Το 2ο μέρος: «Παίξαμε πιο γρήγορα τη μπάλα, δημιουργήσαμε την ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί και σκοράραμε, αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Βέβαια ήταν πολλά τα νέα πρόσωπα που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι και υπάρχει μια μικρή δικαιολογία».
Το εάν ήταν δύσκολο να αγωνιστούν τόσα νέα πρόσωπα στην ίδια ενδεκάδα: «Η ομάδα έχει κάποιους παίκτες, οι οποίοι αποτελούν το βασικό κορμό, όμως υπάρχει ένα ρόστερ που μπορεί να βοηθήσει και όταν ζητηθεί από κάποιον να αγωνιστεί, τότε πρέπει να είναι παρών».
Τη συμμετοχή του: «Ευχαριστώ και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε και τον προπονητή τερματοφυλάκων. Θέλουμε να είμαστε υγιείς και ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».
Την αντίδρασή του μετά το 1-1: «Μόλις δεχθήκαμε το γκολ, έπρεπε να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Είχε αλλάξει το σκορ και χρειαζόμασταν το γκολ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να δω το βίντεο. Πιστεύω πως θα μπορούσα να επέμβω και να κρατήσω το μηδέν. Να μην δεχθούμε το γκολ αλλά θέλω να δω το βίντεο. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».
Τον αγώνα με ΠΑΟΚ: «Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και εστιάζουμε στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής μας θα μας παρατάξει για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα