ΑΕΛ: Με Κολομπίνο οι Θεσσαλοί για το ματς με Παναθηναϊκό

Φώτης Καρακούσης
ΑΕΛ: Με Κολομπίνο οι Θεσσαλοί για το ματς με Παναθηναϊκό

bet365

Η ΑΕΛ φιλοξενείται την Κυριακή από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19:30), με τον Γιάννη Τσάτση να έχει μαζί του στην αποστολή και τον Αντριάν Κολομπίνο.

Μετά από δύο διαδοχικές εντός έδρας ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, η ΑΕΛ ταξιδεύει στην Αθήνα προκειμένου να φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19:30). Ο Γιάννης Τάτσης ολοκλήρωσε την προετοιμασία και στην συνέχεια γνωστοποίησε την αποστολή. Μια αποστολή που έχει μέσα τους νεοαποκτηθέντες, Κολομπίνο και Τσόσιτς, αλλά και τον Ντουρμισάι που επιστρέφει και στον αντίποδα δεν έχει τους Σουλούκο, Πλατέλλα και Γιουνές.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αποτελείται από τους: Νάγκυ, Μπάγιτς, Σουλούκο, Γκοτζαμανίδη,Τρούγιτς, Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό, Στοϊνοβιτς, Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Κολομπίνο, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Ντουρμισάι και Κοτσιανούλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα