Ολυμπιακός: O «πέτρα, μολύβι, ψαλίδι... γκολ» πανηγυρισμός των Φορτούνη - Μπρούμα

Gazzetta team
Ολυμπιακός: O «πέτρα, μολύβι, ψαλίδι... γκολ» πανηγυρισμός των Φορτούνη - Μπρούμα

bet365

Ο... νέος πανηγυρισμός που καθιερώνει το δίδυμο Φορτούνη - Μπρούμα και παραπέμπει στα παιδικά μας χρόνια επισημάνθηκε με tweet και στο επίσημο λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Η πρώτη φορά ήταν πριν από λίγες ημέρες στην Τρίπολη. Με δημιουργό τον Φορτούνη (και τον Καμαρά), τελικό εκτελεστή τον Μπρούμα.

Σήμερα στην Τρίπολη άλλαξαν οι ρόλοι. Σέρβιρε ο Ντρέγκερ, σκόραρε ο Φορτούνης το 0-1 για τον Ολυμπιακό με υπέροχο πλασέ. Και πανηγύρισαν πάλι οι δυο τους με τον «δικό» τους ιδιότυπο τρόπο. Με το «πέτρα, μολύβι, ψαλίδι... γκολ», όπως ανέφερε και ο Ολυμπιακός στο ωραίο tweet του.

«Ο πανηγυρισμός στο γκολ είναι ένα αστείο» είπε χθες όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Πορτογάλος εξτρέμ, αλλά τα γκολ του είναι... απολύτως σοβαρά εδώ που τα λέμε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα