Αστέρας Τρίπολης: Επιστρέφουν Μουνάφο, Μπαράλες, εκτός Παπαδόπουλος και Ιγκλέσιας,

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Επιστρέφουν Μουνάφο, Μπαράλες, εκτός Παπαδόπουλος και Ιγκλέσιας,

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή (17:15) με τον Μίλαν Ράσταβατς να έχει μαζί του τους Μουνάφο και Μπαράλες που επέστρεψαν, ενώ εκτός μένουν οι Παπαδόπουλος και Ιγκλέσιας.

Σημαντικό παιχνίδι για την μάχη της εισόδου στα playoffs για τον Αστέρα Τρίπολης με τους Αρκάδες να φιλοξενούνται από τον Απόλλωνα Σμύρνης (Κυριακή 17:15) στη Ριζούπολη. Ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει πολλά προβλήματα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Ιγκλέσιας, Γκόμεζ, αλλά και ο Μπόρχα Φερνάντεθ έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Μουνάφο και Μπαράλες.

Αναλυτικά την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη αποτελούν οι: Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Πέπε Καστάνο, Κώτσιρας, Αλβάρες, Καπίγια, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόγκ, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ, Ρεγκίς, Αλί Μπαμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα