Ολυμπιακός: Καμία δοκιμή από τον Μαρτίνς, εκτίμηση για βασικό σχήμα με Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Καμία δοκιμή από τον Μαρτίνς, εκτίμηση για βασικό σχήμα με Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσο

bet365

Κλειστά χαρτιά ξανά από τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα στο Αγρίνιο, ωστόσο υπάρχει μία εκτίμηση 11άδας με βασικούς τους Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσο.
Ο Μαρτίνς ουσιαστικές δοκιμές για το Παναιτωλικός - Ολυμπιακός δεν έκανε. Υπάρχει πάντως μία εκτίμηση για ένα 4-2-3-1 με βασικούς τους Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσο.
Ένα 4-2-3-1 με Τζολάκη κίπερ, τετράδα άμυνας με Ανδρούτσο, Ρέαμπτσιουκ, Παπέ Σισέ και Μπα. Κέντρο με Εμβιλά και Καμαρά και πιθανώς τους Ραντζέλοβιτς, Μασούρα και Φορτούνη πίσω από τον Ελ Αραμπί. Θέση για την 11άδα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν και οι Μπρούμα, Βρουσάι και Σουντανί.
Να θυμίσουμε πως μετά το πέρας της προπόνησης ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε τους παρακάτω παίκτες για την αποστολή: Ανδρούτσος, Μπα, Μπρούμα, Παπέ Σισέ, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χασάν, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα