Μποροβήλος: «Μίλησα με τον Θόδωρο Καρυπίδη, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για Μπαράλες»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Μίλησα με τον Θόδωρο Καρυπίδη, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για Μπαράλες»

bet365

Ο Γιώργος Μποροβήλος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί επικοινωνίας του με τον Θόδωρο Καρυπίδη όπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Χερόνιμο Μπαράλες.
Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι η επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών έγινε πριν την έκδοση επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ Άρης επί της φημολογίας που αναπτύχθηκε περί ενδιαφέροντος των «κίτρινων» για τον 33χρονο Αργεντίνο επιθετικό. «Είναι αλήθεια ότι υπήρξε επικοινωνία με τον κ. Καρυπίδης στο πλαίσιο των καλών σχέσεων δύο συλλόγων. Ο Μπαράλες δεσμεύεται με συμβόλαιο έως και το 2022 και οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει πρώτα να απευθυνθεί στον Αστέρα και μετά να κάνει συζητήσεις. Ο Καρυπίδης μου είπε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μπαράλες και αν υπάρξει, η πρώτη που θα το μάθει θα είναι η ομάδα του Αστέρα. Επίσης δεν υφίσταται κανένας όρος αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του παίκτη, όπως ίσχυε στην περίπτωση του Μάρτιν Τόνσο», δήλωσε ο Γιώργος Μποροβήλος στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα