Χαρίσης: «Δεν γίνονταν να πανηγυρίσω το γκολ» (vid)

Gazzetta team
Χαρίσης: «Δεν γίνονταν να πανηγυρίσω το γκολ» (vid)

bet365

Ο 25χρονος χαφ μίλησε για τη σημασία της σημερινής νίκης του Ατρόμητου και εξήγησε γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ
Σκόρερ και εκ των κορυφαίων του Ατρόμητου ήταν σήμερα (7/1) ο Χαρίσης, στο 3-2 που κέρδισε τον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος χαφ δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε και μετά το ματς μίλησε τόσο «γιατί» το έκανε αυτό, όσο και αν αποδέχεται τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης. «Νομίζω ότι πολλά παιδιά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως MVP, όλοι έδωσαν το 100%. Κι εγώ βοήθησα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά νομίζω όλη η ομάδα είναι MVP. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα από την οποία πήρα πολλή αγάπη, από τον κόσμο, τη διοίκηση, με αγόρασαν μικρό από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν γινόταν να πανηγυρίσω, ούτε αν ξαναέβαζα γκολ θα πανηγύριζα. Εκτιμώ πολύ την ομάδα, δε γίνεται να πανηγυρίσω», ανέφερε σχετικά στη NOVA.
Μεταξύ άλλων του μεταφέρθηκε πως ξεχωρίζει για τα τρεξίματά του. «Δεν το γνωρίζω αυτό. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο σήμερα είναι πολύ σημαντικά τα τρεξίματα. Σίγουρα και η ποιότητα, αλλά χωρίς θέληση και τρεξίματα δε μπορείς να κερδίσεις τίποτα. Ίσως αυτό είχε η ομάδα σήμερα, σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε διάθεση να τρέξουμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».
Μετά αναφέρθηκε στη φάση του τέρματος που σημείωσε. «Η αλήθεια είναι ότι μόλις είδα ότι ξεκινάμε αντεπίθεση, και επειδή ξέρω την ποιότητα του Λάζαρου και περίμενα ότι θα κάνει κάτι καλό, οπότε ακολούθησα. Περίμενα βέβαια ότι θα το έβαζε ο Μάτιτς, στην προπόνηση τα βάζει αυτά, αλλά δεν πειράζει, έκανε δεύτερη ασίστ σήμερα». Οσο για την αξία της νίκης «για να έχει αξία αυτή η νίκη θα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην έδρα μας, έχουμε κι ένα επιπλέον να παίξουμε με τη Λαμία στην έδρας μας. Με μερικές εντός έδρας νίκες θα βελτιώσουμε τη θέση μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα