ΑΕΚ: Ανακούφιση με τη μαγνητική του Γκαρσία

ΑΕΚ: Ανακούφιση με τη μαγνητική του Γκαρσία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ανακούφιση με τη μαγνητική του Γκαρσία

bet365

Δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό η μαγνητική του Λιβάι Γκαρσία στους οπίσθιους μηριαίους. Το Σάββατο κρίνεται αν θα προλάβει τη Λαμία.

Στην ΑΕΚ ανησύχησαν ιδιαίτερα με τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία στους οπίσθιους μηριαίους λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς με τον Παναιτωλικό. Άλλωστε μια θλάση είχε αφήσει νωρίτερα μέσα στη σεζόν τον 23χρονο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο για δύο μήνες εκτός.

Ο ίδιος πάντως αμέσως μετά το παιχνίδι ήταν καθησυχαστικός προς τους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι βέβαια περίμεναν και τη μαγνητική του το απόγευμα της Πέμπτης προκειμένου να μάθουν περισσότερα σχετικά με το μέγεθος του προβλήματος του Γκαρσία.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Φυσικά οι κιτρινόμαυροι δεν θέλουν να πάρουν κανένα ρίσκο με τον Γκαρσία και το πλάνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι να ακολουθήσει αποφόρτιση στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στα Σπάτα.

Το αν ο 23χρονος μεσοεπιθετικός καταφέρει να δώσει το «παρών» στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία τη Δευτέρα είναι κάτι που θα εκτιμηθεί πιθανότατα το Σάββατο σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης. Αν δεν νιώθει ενοχλήσεις και προπονηθεί κανονικά το σαββατοκύριακο ενδεχομένως και να βρίσκεται στην αποστολή, αλλιώς θα προστατευτεί ενόψει του ματς με τον Άρη που ακολουθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα