Με 87% επιτυχία η G-Betting συνεχίζει με τα ματς της Πέμπτης

G-Betting G-Betting
Με 87% επιτυχία η G-Betting συνεχίζει με τα ματς της Πέμπτης

bet365

Η G-Betting συνεχίζει με Αρη-Βόλο και ΟΦΗ-Λαμία για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Μετά το 7/7 μιας και πετύχαμε την πρόβλεψή μας στο Απόλλων-Παναθηναϊκός ήρθε η ΑΕΚ και ο Παναιτωλικός να μας χαλάσει το σερί (κόλλησε το ματς στο 1-0). Ομως και το 7/8 δεν το λες και λίγο. Για την ακρίβεια 87.5% επιτυχία στις πρώτες οκτώ προβλέψεις στην Super League Interwetten είναι μεγάλο ποσοστό.

Η 15η αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σήμερα με 3 ματς. Εμείς θα σταθούμε σε δύο μιας και στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ δεν βλέπουμε κάτι που να μας κλείνει το ματς.

ΟΦΗ-Λαμία λοιπόν. Επειδή και ο ΟΦΗ έχει πολλές απουσίες και η Λαμία δείχνει να πατά καλύτερα με τον Γρηγορίου στον πάγκο δεν θα πάμε σε αποτέλεσμα αλλά στο 2-3 γκολ σε απόδοση 1.90.

Για να κλείσουμε την δυάδα μας θα πάμε στο Αρης-Βόλος, ελπίζοντας πως ο Αρης θα επιστρέψει στις νίκες και θα πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ για να πάρει το τρίποντο. Το over 1.5 των γηπεδούχων το βρίσκουμε στο 1.75.

Εν κατακλείδι οι επιλογές μας είναι:

ΟΦΗ-Λαμία: 2-3 γκολ σε απόδοση 1.90
Αρης-Βόλος: Αρης over 1.5 γκολ σε απόδοση 1.75

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting