Παναθηναϊκός: Το ενδιαφέρον του Διούδη για τον Ιωαννίδη

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Το ενδιαφέρον του Διούδη για τον Ιωαννίδη

bet365

Το γεγονός πως ο Νίκος Ιωαννίδης έφυγε από το γήπεδο της Ριζούπολης με ασθενοφόρο, έκανε τον Σωκράτη Διούδη να ρωτάει συνεχώς για την κατάσταση του αντιπάλου του, με τον οποίο συγκρούστηκε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο της νίκης (1-0) του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο πορτιέρε των «πράσινων» έκανε έξοδο στα όρια της περιοχής του και έπεσε πάνω στον επιθετικό της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Ο Νίκος Ιωαννίδης χτύπησε στο πρόσωπο πέφτοντας στο έδαφος, ο Σωκράτης Διούδης έπεσε από πάνω του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Έλληνας φορ να διακομιστεί με διάσειση στο νοσοκομείο κι εκεί να διαπιστωθεί και ένα μικρό κάταγμα σε οστό του ζυγωματικού.

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ανησυχούσε για τον αντίπαλό του και ρωτούσε συνεχώς για την κατάστασή του και για οποιαδήποτε ενημέρωση μπορεί να υπήρχε μετά τη διακομιδή του παίκτη στο νοσοκομείο.

Πάντως, ο Σωκράτης Διούδης έκανε 4-5 ράμματα λίγο πιο πάνω από τη μύτη, εκεί που είχε το σχίσιμο και το οποίο είχε καλυφθεί με γάζα στο ματς της Τετάρτης, όντας απόλυτα διαθέσιμος για κανονική προπόνηση και συνέχιση της δουλειάς ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα