Στο κυνήγι του Ολυμπιακού ΠΑΟΚ και Άρης

Κώστας Τόπας
Στο κυνήγι του Ολυμπιακού ΠΑΟΚ και Άρης

bet365

ΠΑΟΚ και Άρης καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες την 15η αγωνιστική, μετά από τα ανεπιτυχή τους αποτελέσματα το Σαββατοκύριακο,
bwin - Ατρόμητος - ΠΑΟΚ με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα (07/01) η 15η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Μετά τη νέα νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 4-0, Αρης και ΠΑΟΚ χρειάζονται νίκες ώστε να παραμείνουν κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αρχικά, ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο στις 17:15 (NOVASPORTS2 HD) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άκη Μάντζιο να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Σιαμπάνη αλλά και του Σάκιτς ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Από την άλλη, η ομάδα του Βόλου θα κυνηγήσει το τρίποντο μιας και απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τον πέμπτο Παναθηναϊκό.

Την ίδα ώρα στο Ηράκλειο, ΟΦΗ και Λαμία κοντράρουν τις δυνάμεις τους (NOVASPORTS3 HD). Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία το τρίποντο προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την εξάδα. Στον πάγκο για τους Κρητικούς δεν θα είναι ο Γιώργος Σίμος καθώς βρίσκεται κοντά στην ετοιμόγεννη σύζυγό του ενώ από την αποστολή απουσιάζουν οι Νέιρα, Γιαννούλης, Φερέιρα, Ντε Γκουζμάν, Μαρινάκης, Γιάννου, Ναμπί, Σακόρ, Βαζ και Μίγγος.

Προβλήματα αντιμετωπίζει και η Λαμία καθώς ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ασίγκμπα, Μπαχανάκ, Χατζηστραβό, Τσούκαλο, Βασιλόγιαννη.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 19:30 (NOVASPORTS1 HD). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται ήδη στο -10 από την κορυφή και σε περίπτωση που δεν καταφέρει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς, τότε θα απομακρυνθεί πολύ από την πρώτη θέση. Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αποστολή συμπεριέλαβε στην αποστολή τις δύο τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες, Μάικλ Κρμέντσικ και Αμρ Ουάρντα ενώ εκτός άφησε τους Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Λύρατζη και Κούτσια.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, από την πλευρά της θέλει την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος προκειμένου να «ξεκολλήσει» από τη χαμηλή ζώνη της βαθμολογίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα