Ολυμπιακός: Ξανά «τιμωρός» του Αστέρα με... φωτοβολίδα ο Καμαρά και η 4η φορά που σκοράρει έτσι! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ξανά «τιμωρός» του Αστέρα με... φωτοβολίδα ο Καμαρά και η 4η φορά που σκοράρει έτσι! (vids)

bet365

Ο Μαντί Καμαρά έβαλε ένα γκολ... ποίημα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, το 2ο τέτοιο απέναντι στους Αρκάδες στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό!

bwin - Ατρόμητος - ΠΑΟΚ με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Ο 23χρονος διεθνής χαφ κάνει φέτος μία σεζόν που έχει 17 ματς με 2 γκολ και 4 ασίστ, ωστόσο στο παλμαρέ του έχει γκολάρες όπως με τη Μαρσέιγ στο Champions League και με τον Αστέρα Τρίπολης στη Super League Interwetten.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Να βάζει δηλαδή γκολάρα με σουτάρα. Ο Μαντί Καμαρά γενικά έχει πολύ δυνατά πόδια και κάνει δυνατά και ευβύβολα σουτ. Έχει βάλει γκολάρες με ΑΕΚ (στο 4-1) και με Αστέρα Τρίπολης (στο 2-1) στο ελληνικό πρωτάθλημα, απλά η διαφορά στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ ήταν πως είδαμε έναν πιο τεχνίτη Καμαρά. Πήρε τη μπάλα, ντρίμπλαρε τον αντίπαλο, άλλαξε κατεύθυνση και πόδι και σούταρε. Το κακό βέβαια ήταν πως στη Μασσαλία ο Ολυμπιακός έχασε με 2-1.
Τώρα ήταν ξανά η σειρά των Αρκάδων (στο 0-4 της Τετάρτης). Για ακόμα μία φορά σκόραρε με σουτάρα για να... κεραυνοβολήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ μετά από μπαλιά - διαβήτη από κόρνερ του Βαλμπουενά. Ένα γκολ το οποίο αφιέρωσε στον Παπέ Σισέ αλλά και στον Ομάρ για το πρόβλημα υγείας, που περνάει ο Νορβηγός. Βέβαια το προηγούμενό του γκολ με τον Αστέρα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό καθώς ήταν πολύ δυνατό και από πιο μακρινή απόσταση. Σε σχέση με το τρομερό του γκολ την Τετάρτη βέβαια έχουμε να παρατηρήσουμε πως φάνηκε το πόσο δουλεμένη φάση ήταν. Από το πως έστειλε τη μπάλα στον Καμαρά ο Βαλμπουενά μέχρι το πως σούταρε ο διεθνής χαφ.

Οι χρονιές του Μαντί:

2016-2017 με Αζαξιό: 19 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ
2017-2018 με Αζαξιό: 30 ματς με 1 γκολ
2018-2019 με Ολυμπιακό: 36 ματς με 6 γκολ και 2 ασίστ
2019-2020 με Ολυμπιακό: 51 ματς με 7 γκολ και 5 ασίστ
Φέτος με Ολυμπιακό: 17 ματς με 2 γκολ και 4 ασίστ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα