Παναθηναϊκός: Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον Διούδη και το Τριφύλλι στον Νίκο Ιωαννίδη

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον Διούδη και το Τριφύλλι στον Νίκο Ιωαννίδη

bet365

Ευχές στον άτυχο Νίκο Ιωαννίδη και από τον Σωκράτη Διούδη και από τον Παναθηναϊκό για ταχεία ανάρρωση μετά το σημερινό τραυματισμό του στο ζυγωματικό.

Ο Νίκος Ιωαννίδης υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και θα μείνει νοκ άουτ για ένα μήνα μετά τη σύγκρουσή του με τον Σωκράτη Διούδη στην άτσαλη έξοδο του Ελληνα κίπερ, στο α' μέρος του Απόλλων - Παναθηναϊκός 0-1.

Ο διεθνής τερματοφύλακας ρώτησε και κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας και μετά το τέλος του αγώνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο συνάδελφός του και συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ιωαννίδη για να του ευχηθεί περαστικά και να του ζητήσει συγγνώμη.

Τις ευχές του εξέφρασε επισήμως και ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο μέσω των ανθρώπων του προς τα στελέχη του Απόλλωνα, αλλά και μέσω Twitter.

«Μια άτυχη στιγμή έφερε το σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Ιωαννίδη με κάταγμα στο ζυγωματικό. Όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης ταχεία ανάρρωση και σύντομα να βρεθεί ξανά στους αγωνιστικούς χώρους», έγραψαν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα