Σάκχοφ: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Gazzetta team
Σάκχοφ: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

bet365

Ο Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ αναγνώρισε πως η Ένωση πρέπει να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά και να βελτιώσει πολλά πράγματα ακόμη, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Γεβχέν Σάκχοφ:

Για το πως έζησε το ματς: «Το θετικό είναι ότι φύγαμε με τη νίκη. Δουλέψαμε καλά, είχαμε καλή κυκλοφορία και αντιδράσεις. Υπήρξαν στιγμές που δεν ήμασταν καλοί, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε. Έχουμε χρόνο μπροστά να δουλέψουμε γιατί υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Για το γεγονός ότι είχε αποβληθεί στο ματς με τον Βόλο και για την αντίδρασή του εκείνη: «Ήταν ένα λάθος μου και έχω αναλάβει οι ευθύνες μου. Το είπα στους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα λάθος που έπρεπε να είχα αποφύγει. Πρέπει να δουλέψω ακόμα σκληρότερα για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν η ΑΕΚ πρέπει να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση, όπως είπε και ο Χιμένεθ: «Θα συμφωνήσω. Δεν είμαστε στο 100%. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, στο τακτικό κομμάτι, στη φυσική κατάσταση, στην ισορροπία μέσα στο γήπεδο, στο πως διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας. Ως ομάδα ήμασταν καλύτεροι σήμερα, αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για το πόσο χρειαζόταν η ΑΕΚ τη νίκη επί του Παναιτωλικού και πόσο σημαντικό είναι ότι κράτησε το μηδέν στην άμυνα: «Το πιο σημαντικό ματς είναι το επόμενο. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Για τον Χιμένεθ τον οποίο στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει ως αντίπαλο: «Έχουμε παίξει ως αντίπαλοι. Αυτά συμβαίνουν, οι αλλαγές προπονητών είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν και πρέπει να βλέπουμε το παρόν για το καλό της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα