Μιτάι: «Μπήκαμε αποφασισμένοι, σημαντική νίκη»

Μιτάι: «Μπήκαμε αποφασισμένοι, σημαντική νίκη»

Gazzetta team
Μιτάι: «Μπήκαμε αποφασισμένοι, σημαντική νίκη»

bet365

Ο νεαρός μπακ της ΑΕΚ στάθηκε στο μηδέν παθητικό που κράτησε η Ενωση κόντρα στον Παναιτωλικό
Για τη νίκη (1-0) επί του Παναιτωλικού, αλλά και την ευκαιρία που του έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ μίλησε ο Μιτάι, μετά το ματς του ΟΑΚΑ. «Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και δεν δώσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο να μας κουράσει. Βάλαμε ένα γκολ κοντά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μας βοήθησε πολύ να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία και συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε δεύτερο γκολ, όμως χαιρόμαστε για τους τρεις βαθμούς. Μετά από όχι τόσο καλά αποτελέσματα, αυτή η νίκη θεωρώ ότι είναι σημαντική για τη συνέχεια και με τη σωστή δουλειά και καθοδήγηση, πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε καλά μέχρι το τέλος της σεζόν», σχολίασε αρχικά στη NOVA.
Και μετά αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Ενωση κράτησε το μηδέν στην άμυνα. «Μπήκαμε αποφασισμένοι, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να βγάλει ευκαιρίες και είναι ο τρόπος που θα συνεχίσουμε να παίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια».
Για την ευκαιρία που πήρε από τον προπονητή του ανέφερε ότι «προσπαθώ στις προπονήσεις να είμαι όσο καλύτερος μπορώ, ώστε ο προπονητής να με εμπιστεύεται και να μην έχει αμφιβολία για το αν θα με χρησιμοποιήσει ή όχι. Εννοείται πως τον ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνει και υπόσχομαι ότι κάθε ευκαιρία που μου δίνει θα την εκμεταλλεύομαι όσο καλύτερα μπορώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα