Βέλεθ: «Αν λέει το VAR ότι υπάρχει κάτι, τότε έτσι είναι»

Βέλεθ: «Αν λέει το VAR ότι υπάρχει κάτι, τότε έτσι είναι»

Gazzetta team
Βέλεθ: «Αν λέει το VAR ότι υπάρχει κάτι, τότε έτσι είναι»

bet365

Ο στόπερ του Παναθηναϊκού σχολίασε τον παράγοντα τεχνολογία μετά τη νίκη των «πράσινων» στη Ριζούπολη
Στη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη, αλλά και την παρουσία νεαρών όπως οι Ιωαννίδης και Αθανασακόπουλος στάθηκε ο Φραν Βέλεθ μετά το 1-0 του «τριφυλλιού» επί του Απόλλωνα Σμύρνης. «Καταρχήν πιστεύω ότι πρέπει να δοθούν τα εύσημα στο Φώτη (σ.σ. Ιωαννίδη) και τον Ανδρέα (σ.σ. Αθανασακόπουλο). Ιδιαίτερα στον δεύτερο, ο οποίος έκανε ουσιαστικά το ντεμπούτο του σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Το ματς ήταν δύσκολο και προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», σχολίασε αρχικά στη ΝOVA. Μετά ρωτήθηκε αν η νίκη ήταν «ανάσα». «Ήταν μία σημαντική νίκη. Το να μπορούμε να βγάζουμε αυτούς τους αγώνες με τις απουσίες που έχουμε είναι επίσης δύσκολο και σημαντικό».
Για την εναλλαγή συναισθημάτων στις αποφάσεις του διαιτητή και του VAR σχολίασε: «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι υπέρ και άλλοι που είναι κατά του VAR. Η τεχνολογία έχει μπει στο ποδόσφαιρο και αν λέει το VAR ότι υπάρχει κάτι, τότε έτσι είναι».
Για το νέο του ρόλο, αυτό του αμυντικού μέσου, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι έπαιζα σε αυτή τη θέση πριν από αρκετά χρόνια. Τα τελευταία δύο δεν παίζω εκεί. Αλλά πηγαίνω και παίζω εκεί που με χρειάζεται η ομάδα. Η θέση αυτή έχει πολύ τρέξιμο αλλά είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα