ΟΦΗ: Με τους γνωστούς απόντες και χωρίς... Σίμο κόντρα στη Λαμία

Gazzetta team
ΟΦΗ: Με τους γνωστούς απόντες και χωρίς... Σίμο κόντρα στη Λαμία

bet365

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Λαμία (07/01, 17:15) και ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο 42χρονος τεχνικός δεν θα κοουτσάρει τον ΟΦΗ στον αγώνα με τη Λαμία (7/1) καθώς βρίσκεται κοντά στην ετοιμόγεννη σύζυγό του.

Επίσης, από την 21μελη αποστολή για τον αυριανό ματς απουσιάζουν τα ονόματα των Νέιρα, ο οποίος είναι τιμωρημένος αλλά και των Γιαννούλη, Φερέιρα, Ντε Γκουζμάν, Μαρινάκη, Γιάννου, Ναμπί, Σακόρ, Βαζ και Μίγγου.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αναλυτικά η 21μελής αποστολή: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλιτζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Σουρνάκης

Η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με την Λαμία____Our squad list for the match against ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 #ofilam #oficrete #oficretefc #ofifc #slgr #greece #football #crete

Δημοσιεύτηκε από OFI Crete F.C. στις Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα