Η καλύτερη ενδεκάδα της 14ης αγωνιστικής στο #slgrfantasy

Gazzetta team
Η καλύτερη ενδεκάδα της 14ης αγωνιστικής στο #slgrfantasy

bet365

Eλ Αραμπί και Αραμπούλι βρέθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα της 14ης αγωνιστικής στο #slgrfantasy.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Superleague

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας θα παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές της Λαμίας, Σκόνδρας, Προβυδάκης, Ντέλετιτς και Αραμπούλι, δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, δύο ποδοσφαιριστές του Απ. Σμύρνης, Μπαξεβανίδης και Ιωαννίδης ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Κλέιμαν (Βόλος), Στάικος (ΟΦΗ), και Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ).

*Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Μη χάνεις λεπτό, φτιάξε και εσύ τη δική σου ομάδα, πάρε μέρος στο πρωτάθλημα που επιθυμείς ή φτιάξε τη δική σου ιδιωτική λίγκα και δείξε σε όλους ότι είσαι ο καλύτερος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα