Παπαϊωάννου: «Ευχαριστώ τον Κούγια για το ‘δώρο’ Γρηγορίου»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου: «Ευχαριστώ τον Κούγια για το ‘δώρο’ Γρηγορίου»

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας… ευχαρίστησε τον ομόλογό του της ΑΕΛ που άφησε τον 47χρονο κόουτς να φύγει από τη Λάρισα και έτσι τον πήρε εκείνος

Εσχάτως ο Αλέξης Κούγιας έχει βάλει στο «στόχαστρο» τη Λαμία και τα στελέχη της, όμως ο ισχυρός άνδρας της Πανουργιάς Παπαϊωάννου όχι μόνο δεν θέλησε να «ανεβάσει» τους τόνους της αντιπαράθεσης, αλλά και ευχαρίστησε απόψε (5/1) τον ομόλογό του της ΑΕΛ. Ο λόγος, όπως ανέφερε σχετικά στο «Ράδιο Λαμία», είναι η αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου από τον πάγκο των «βυσσινί» ύστερα από την ανακοίνωση που είχε εκδώσει μετά το ματς με την ΑΕΚ, εξέλιξη που έφερε τον 47χρονο κόουτς στο ΔΑΚ. «Μου έδωσε δώρο έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Και για αυτά τα δώρα πρέπει να λέμε ευχαριστώ. Μας ήρθε δώρο από το πουθενά. Εκεί που είχαμε άλλα στο μυαλό μας, τσακ ήρθε δώρο από τον φίλο μου τον Αλέξη. Επειδή παρακολουθούσα καιρό τον Μιχάλη Γρηγορίου, έβλεπα στοιχεία που ταίριαζαν σε έμενα και στον χαρακτήρα του και ποδοσφαιρικά. Άκουγες και τον Κούγια να λέει ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα και είδα ότι έμεινε ελεύθερος και είπα: “Ωπα, εδώ είναι το καλύτερο δώρο για εμάς” Ειλικρινά σας το λέω. Αυτό είναι δώρο θεού για την Λαμία», σχολίασε σχετικά!

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας αναφέρθηκε και στο μέλλον του σε αυτή. «Κοιτάξτε εγώ έχω πάρει κάποιες αποφάσεις. Χθες είχα φτάσει 100 παλμούς κάτι απαγορευτικό για την κατάσταση της υγείας μου. Παιδιά να τελειώσει η φετινή χρονιά και θα μιλήσουμε πάλι. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας για παραμονή. Δεν είναι στιγμή για….φεύγω- μένω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα