Παναθηναϊκός: Ο Λαμκέλ Ζε θέλει να μείνει στην Αντβέρπ!

Παναθηναϊκός: Ο Λαμκέλ Ζε θέλει να μείνει στην Αντβέρπ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Λαμκέλ Ζε θέλει να μείνει στην Αντβέρπ!

bet365

O Παναθηναϊκός συνεχίζει να ασχολείται ακόμη με το... ανέκδοτο του Λαμκέλ Ζε, την ώρα που ο Καμερουνέζος εξτρέμ με δήλωση στην σελίδα της Αντβέρπ, δηλώνει έτοιμος να παραμείνει στον βελγικό σύλλογο!

Απίθανα πράγματα στην υπόθεση του Λαμκέλ Ζε, ο οποίος με επίσημη δήλωση του στην σελίδα της Αντβέρπ αποκάλυψε το απόγευμα της Τρίτης πως θέλει να παραμείνει στον βελγικό σύλλογο και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ που έχει ξεπεράσει κάθε όριο επαγγελματικής συμπεριφοράς τον τελευταίο μήνα, συνεχίζει να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Λάζλο Μπόλονι θέλει να φέρει αυτόν τον ποδοσφαιριστή διακαώς στο Τριφύλλι, έναν παίκτη που μέχρι πρότινος έκανε ότι μπορούσε για να πάρει μεταγραφή και τώρα κάνει θεαματική... κωλοτούμπα!

Ζωγράφισε τα αποδυτήρια, πήγε με μπλούζα της Άντερλεχτ στην προπόνηση και καθημερινά επιβεβαιώνει όσους απορούν για την εμμονή του Ρουμάνου τεχνικού σε έναν ποιοτικό αλλά άκρως προβληματικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει φτάσει στα όρια του... ανεκδότου!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Θέλω να εξηγήσω κάποια πράγματα για όσα έγιναν. Απολογούμαι τόσο στο κλαμπ όσο και στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι είναι φανταστικοί και πάντα ήταν στο πλευρό μου. Αντέδρασα έτσι, επειδή έχω πολλά στο μυαλό μου, όπως μία μεταγραφή . Δεν είναι εύκολο για μένα. Παραμένω στη διάθεση του κλαμπ. Αν ο νέος προπονητής με θέλει, θα είμαι εκεί. Ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα στο γήπεδο”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα