Οι τόνοι νερού στους «Ζωσιμάδες» και η αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου! (pics)

Gazzetta team
Οι τόνοι νερού στους «Ζωσιμάδες» και η αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου! (pics)

bet365

Η καταρρακτώδης βροχή που έπληξε τα Ιωάννινα την περασμένη Κυριακή, δεν θα μπορούσε να μην αφήσει... σημάδια και στους «Ζωσιμάδες» με τους ανθρώπους του ΠΕΑΚΙ αλλά και του ΠΑΣ να αποκαθιστούν τα όποια προβλήματα!

Σύμφωνα με τον καθηγητή Πανεπιστημίου και μετεωρολόγο Άρη Μπαρτζώκα, την περασμένη Κυριακή και ειδικότερες τις ώρες της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έπεσε στην πόλη η μισή βροχή όλου του μηνός!!! Συγκεκριμένα, από την Κυριακή στις 5μμ έως και την Δευτέρα στις 5μμ, καταγράφηκε στο Μετεωρολογικό Σταθμό του Πανεπιστημίου ύψος βροχής 62 χιλιοστών, έναντι 124 της μέσης μηνιαίας τιμής του Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα έπεσαν μόνο στο χλοοτάπητα του γηπέδου "Οι Ζωσιμάδες" 120 τόνοι νερού!

Άλλωστε ήταν φανερό κι από την τηλεοπτική μετάδοση η δυσκολία την οποία αντιμετώπιζαν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων στο να παίξουν σωστά την μπάλα. Με όλα τα παραπάνω γίνεται κατανοητό πως από την καταρρακτώδη βροχή, έγιναν φθορές στο χλοοτάπητα.

Όμως προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος των «Ζωσιμάδων» να παραμείνει... κόσμημα όπως είναι από την αρχή της σεζόν, αλλά κυρίως να είναι ένα πολύτιμο... εργαλείο στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών (ακολουθεί το ματς της Δευτέρας με τον Άρη), αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης και υπό καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε από τους εργαζόμενους του ΠΕΑΚΙ και της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η αποκατάστασή του σε όλη του την έκταση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα