Ολυμπιακός: Μασούρας και Βαλμπουενά διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα με Αστέρα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Μασούρας και Βαλμπουενά διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα με Αστέρα

bet365

Οι Μασούρας και Βαλμπουενά διεκδικούν θέση στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο για 4-3-3.
Οι Μασούρας και Βαλμπουενά είναι δύο παίκτες που θέτουν καλή υποψηφιότητα για βασικοί κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Μαρτίνς υπολογίζει πολύ τους Αρκάδες και δεν αναμένονται τρομερές αλλαγές. Υπάρχει όμως ένα ενδεχόμενο να δούμε διάταξη 4-3-3 με Εμβιλά, Καμαρά και ίσως Τιάγκο Σίλβα. Όσο για τον Ρέαμπτσιουκ είναι πιθανό να πάρει χρόνο προερχόμενος από τον πάγκο. Τις τελικές του αποφάσεις ο Μαρτίνς θα τις πάρει ανήμερα του αγώνα.
Θυμίζουμε την αποστολή για το ματς στην Τρίπολη: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Σουντανί & Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα