Δημοπρασία για υπογεγραμμένες μπάλες των ομάδων της Super League για τη στήριξη σε ΣΧΕΔΙΑ και ΑΝΙΜΑ!

Δημήτρης Τομαράς
Δημοπρασία για υπογεγραμμένες μπάλες των ομάδων της Super League για τη στήριξη σε ΣΧΕΔΙΑ και ΑΝΙΜΑ!

bet365

Η Super League Interwetten, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ελλάδας, συνεχίζει τις κοινωνικές πρωτοβουλίες.
Μέσα από την ιστοσελίδα Charity Idols μπορείτε να πλειοδοτήσετε για την αυθεντική μπάλα της κάθε ομάδας, με τα αυτόγραφα των ποδοσφαιριστών, προσφορά των ομάδων της Super League. Κάθε μπάλα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας.
Η διάρκεια των δημοπρασιών είναι 7 μέρες και λήγουν τη Δευτέρα 11/01/2021, στις 23:00.
Όλα τα έσοδα των δημοπρασιών θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΣΧΕΔΙΑΣ, για την υποστήριξη, μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, της προσπάθειας των αστέγων και των κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό και της ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής, για την περίθαλψη και επανένταξη άγριων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον.
Οι δημοπρασίες θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Charity Idols και μεσω της πλατφορμας δημοπρασιών http://www.charityidols.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα