Λαμία - Άρης: Όλα δείχνουν σέντρα, αν και το γήπεδο έχει μαζέψει αρκετό νερό

Gazzetta team
Λαμία - Άρης: Όλα δείχνουν σέντρα, αν και το γήπεδο έχει μαζέψει αρκετό νερό

bet365

Η βροχή στη Λαμία έχει σταματήσει εδώ και αρκετή ώρα και οι νεότερες εκτιμήσεις θέλουν το ματς της με τον Άρη να γίνεται.
Σε αυτή τη φάση το γήπεδο της Λαμίας έχει μαζέψει αρκετό νερό, ωστόσο επειδή έχει σταματήσει εδώ και αρκετή ώρα να βρέχει εκτιμάται πως το ματς θα γίνει. Πιο σωστή εικόνα θα υπάρχει μετά τις 18.00 ενώ είναι δεδομένο πως θα γίνει επιθεώρηση του γηπέδου από τους διαιτητές για το Λαμία - Άρης. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 19.30. Θυμίζουμε πως ο κίνδυνος αναβολής είχε να κάνει με τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ωστόσο εκτός των άλλων η Λαμία «χρωστάει» και άλλα παιχνίδια, οπότε εάν προκύψει ματαίωση αγώνα θα υπάρξει ένα έξτρα πρόβλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα