Σύζυγος Πάμπλο Γκαρσία: «Μην μας θάβετε προτού πεθάνουμε» (pics)

Σύζυγος Πάμπλο Γκαρσία: «Μην μας θάβετε προτού πεθάνουμε» (pics)

Gazzetta team
Σύζυγος Πάμπλο Γκαρσία: «Μην μας θάβετε προτού πεθάνουμε» (pics)

bet365

Με ανάρτησή της στο Instagram, η σύζυγος του Πάμπλο Γκαρσία θέλησε να εξηγήσει τον λόγο που θεώρησε ως... δόξα την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ.
Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. |21+

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Κάμπο, με το πέναλτι-γκολ του Βιεϊρίνια στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Στις δηλώσεις του ο Πάμπλο Γκαρσία, τόνισε πως το πρόβλημα του γκολ ήταν αυτό που δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση, εκφράζοντας παράλληλα και τη δυσαρέσκεια του.

Παρ' όλα αυτή η σύζυγος του, Λάουρα Γκαρσία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως «ο πόντος φαντάζει τώρα σαν δόξα» και αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι σχολίασαν με αρνητικό τρόπο τη συγκεκριμένη δημοσίευση.

Ωστόσο, η ίδια θέλησε με νέα ανάρτηση να εξηγήσει τον λόγο που θεώρησε ως... δόξα την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ.

«Είμαι επίσης θυμωμένη επειδή δεν κερδίσαμε καθώς είμαι μεγάλη οπαδός του ΠΑΟΚ. Προτιμώ τον ένα βαθμό από το τίποτα. Μην μας θάβετε προτού πεθάνουμε!» ήταν το μήνυμα της συζύγου του προπονητή του Δικεφάλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα