Λαγός: «Κρατάμε την μαχητικότητα»

Gazzetta team
Λαγός: «Κρατάμε την μαχητικότητα»

bet365

Ο Τάσος Λαγός στάθηκε στη μαχητικότητα της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Κρατάμε την μαχητικότητα στο δεύτερο ημίχρονο. Όλοι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το παιχνίδι. Είχαμε προβλήματα, αλλά μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, θα πήγαινε στη δύναμη. Όλοι δώσαμε τα πάντα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και το πάθος μας έδωσε τη νίκη».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Απόλλων: «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι να παίρνουμε τους βαθμούς και σιγά σιγά θα σκεφτόμαστε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, αλλά αυτό που είναι βασικό αυτή τη στιγμή είναι να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τη νέα χρονιά: «Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα να εκπληρώσει τον στόχο της κι εγώ να έχω μια υγιής χρονιά και να πάνε όλα καλά για εμένα».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι μια μεγάλη ομάδα. Είμαστε σε καλό mood αυτή τη στιγμή, θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, έχουμε και την ψυχολογία. Η ομάδα έχει δείξει πως χτυπάει κάθε παιχνίδι είτε είναι με μεγάλο αντίπαλο, είτε με μικρομεσαία και θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα