Χιμένεθ: «Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς» (vid)

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς» (vid)

bet365

Για αποτέλεσμα που δεν δείχνει την εικόνα του ματς έκανε λόγο ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας για την ήττα της Ένωσης από τον Ολυμπιακό με 3-0.

Με ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό έκανε πρεμιέρα στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ με τον Ισπανό προπονητή να αναφέρει στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα: «Είναι ένα αποτέλεσμα που όπως και να δεις σε κάνει σε στεναχωριέσαι. Δεν δείχνει το αποτέλεσμα την εικόνα του ματς. Στο α' μέρος ήταν πιο καλός ο Ολυμπιακός αλλά στο β' με 4-3-3 μπήκαμε καλύτερα. Όταν μπορέσαμε να σκοράρουμε δεν το κάναμε και μετά δεχθήκαμε το 2ο γκολ και μετά δεν υπήρχε συνέχεια. Πρέπει να είμαστε πολύ περισσότερο φιλόδοξοι και νομίζω θα τα καταφέρουμε. Να φτιάξουμε την ψυχολογία κάποιων παικτών.

Για το τι έφταιξε: «Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο α' μέρος. Κάποιοι παίκτες νομίζω δεν αισθάνονταν άνετα στο γήπεδο. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι και στη φυσική κατάσταση. Εάν θέλουμε να είμαστε μία ομάδα στη 2η γραμμή τότε θα είναι ΟΚ. Εάν θέλουμε να είμαστε τοπ πρέπει να αλλάξουμε. Το κέντρο του Ολυμπιακού ήταν πολύ πιο δυνατή από εμάς κυρίως στο α' μέρος. Πιστεύω με την είσοδο του Γαλανόπουλου ισορροπήσαμε το ματς. Δεχθήκαμε 2 χαζά γκολ αλλά σε καμία περίπτωση το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο».

Για την συνέχεια: «Μία ομάδα με φιλοδοξίες δεν μπορεί να παίζει τόσο πίσω. Πρέπει να έχεις πνευμόνια και μυαλό. Με το 2ο μέρος είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση. Στο α' μέρος δεν ήμασταν στο επίπεδο που ήμασταν στο β'».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα