Μαρτίνς: «Ξέραμε πως να κερδίσουμε ένα ντέρμπι, η σκέψη μας είναι στον Ομάρ»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Ξέραμε πως να κερδίσουμε ένα ντέρμπι, η σκέψη μας είναι στον Ομάρ»!

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός εκτός από τη νίκη στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στάθηκε και στον Ομάρ και τις δύσκολες στιγμές που βιώνει.
Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε μεταξύ άλλων στη NOVA για:
Το παιχνίδι: Μου άρεσε πολύ η ωριμότητά μας. Ήταν ένα ντέρμπι και απαιτούσε εξυπνάδα. Η ομάδα όταν έπρεπε να επιταχύνει το έκανε, οι ευκαιρίες μας ήταν ολοκληρωμένες και είμαστε δίκαιοι νικητές. Η ΑΕΚ μάς απείλησε δύο φορές, αλλά ξέραμε τον τρόπο να κερδίσουμε και ήταν μια δίκαια νίκη.
Η ΑΕΚ μας απείλησε 2 φορές μόνο αλλά εμείς ξέραμε το πως Να κερδίσουμε ένα ντέρμπι.
Το πρωτάθλημα: Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Να συνεχίσουμε σαν να μην είμαστε πρώτοι.
Τον Ομάρ: Η σκέψη μας είναι μαζί του. Είναι στον Ομάρ. Ευχόμαστε να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα. Του ευχόμαστε από καρδιάς γρήγορη ανάρρωση. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος αρχηγός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα