Αλεξανδρόπουλος: «Δεν αξίζαμε τη νίκη, δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες»

Gazzetta team
Αλεξανδρόπουλος: «Δεν αξίζαμε τη νίκη, δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες»

bet365

Με ειλικρίνεια για την απόδοση και τα προβλήματα του Παναθηναϊκού μίλησε μετά το 0-0 εναντίον του Αστέρα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και ρεαλιστής συνολικά στις τοποθετήσεις του εμφανίστηκε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά τη λήξη του ματς Παναθηναϊκός - Αστέρας 0-0.

Είπε μεταξύ άλλων ο 19χρονος χαφ...

Για το ματς: «Δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε. Είχαμε προβλήματα αλλά δε στεκόμαστε σε αυτό, έπρεπε να νικήσουμε. Δεν είναι δικαιολογία τα προβλήματα. Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι, πιο ανταγωνιστικοί, να διεκδικήσουμε το ματς. Σίγουρα δεν αξίζαμε τη νίκη. Μένει η προσπάθεια αλλά δεν αρκεί αυτό, είμαστε στεναχωρημένοι».

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού: «Δεν μας βγήκε η πίεση στο πρώτο μέρος, ο Αστέρας είχε καλή κυκλοφορία, με πέντε- έξι πάσες έφτανε στην περιοχή μας. Στο δεύτερο βελτιώθηκαν τα πράγματα, κερδίσαμε κάποιες προσωπικές μονομαχίες, έπεσε κι ο ρυθμός, βοήθησαν τα παιδιά που μπήκαν. Αν είχαμε καθαρό μυαλό ίσως είχαμε μια καλύτερη τελική ενέργεια».

Για το α' μέρος: «Δεν μπήκαμε για να κλειστούμε και να περιμένουμε. Ο Αστέρας μας ανάγκασε να μπούμε στην περιοχή μας. Έπρεπε να πάρουμε μέτρα, να πιέσουμε ψηλά και να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία. Μας κόστισε η κυκλοφορία της μπάλας, δεν παίξαμε το ποδόσφαιρό μας».

Για τη δυσκολία επίτευξης του στόχου της 4ης θέσης: «Πολλοί οι χαμένοι βαθμοί, δεν μπορούμε να λέμε πολλά, δεν μας το επιτρέπει η βαθμολογική μας θέση. Πρέπει να δίνουμε τα πάντα στην προπόνηση και στο γήπεδο, να βελτιωνόμαστε. Αυτό δεν είναι αυτό που θέλουμε να δείχνουμε, πρέπει να παίζουμε καλύτερα και να παίρνουμε νίκες».

Για τη συνέχεια: «Ηταν δύσκολη εβδομάδα, αλλά έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στο γήπεδο. Είμαστε επαγγελματίες, θα πάμε να ξεκουραστούμε, θα κάνουμε αποθεραπεία και προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι στο ματς της Τετάρτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα